03
Novembre
2016

Doble Americana Intensa

motiu inici 45 americanaLa 45a edició dels tornejos a l'Americana de Pàdel Blau arriba molt forta, intensa, canyera!

En aquesta ocasió va destinada a la categoria mixta i la femenina. Dos dies de pàdel total on al llarg de les tres hores que hi ha previstes podreu jugar i demostrar tots els vostres progressos.

Ja sabeu, reserveu-se el dissabte 5 i diumenge 6 de novembre'16 i veniu a participar.

Us hi esperem!

Categories: Actualitat

06
Octubre
2016

Noies, aquest diumenge competició!

thumb motiu 44 americanaVinga noies! Aquest proper diumenge 9 d'octubre'16 teniu l'oportunitat de jugar a pàdel i demostrar tot el vostre potencial mentre passeu una molt bona estona. Volem veure-us jugar, competir i observar tots els vostres progressos.

Reserveu-se el matí i participeu a la 44a americana de pàdel exclusiva per a categoria femenina.

Us hi esperem!

Categories: Actualitat

<<  31 32 33 34 35 [3637 38 39 40  >>  

Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel•la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari.

A Teampartners es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de pàdel blau perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts.

Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador.

Teampartners utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació a les seves webs. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.