13
Setembre
2016

3a LLIGA NOCTURNA PÀDEL BLAU

thumb gatA partir del 26 de setembre'16, les nits de dilluns a dijous i fins abans de les vacances de Nadal, seran molt mogudes a PÀDEL BLAU perquè de 22:30 a 23:30 hores, es jugaran partits de la 3a edició de la lliga nocturna.

Una lliga molt atractiva on hi teniu cabuda tots els jugadors i jugadores que teniu passió pel pàdel.

Aquesta lliga començarà el 26 de setembre'16, i està pensada per a totes les categories (masculina, femenina i mixta)

Categories: Actualitat

12
Setembre
2016

Prepara't per a la doble americana!

thumb motiuDissabte 17 i diumenge 18 de setembre '16 tindrà lloc a les nostres pistes, la DOBLE AMERICANA de setembre. Dues jornades intenses de pàdel que no et pots perdre.

T'hi esperem!

Categories: Actualitat

30
Juliol
2016

36a Americana

thumb imatgeDimecres 3 d'agost'16, tindrà lloc el 36è Torneig de Pàdel a l'Americana que es disputarà a les pistes de Pàdel Blau.

En aquesta ocasió, la competició anirà destinada a la categoria mixta de nivell de joc mig.

Us hi esperem!

Categories: Actualitat

<<  32 33 34 35 36 [3738 39 40 41  >>  

Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel•la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari.

A Teampartners es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de pàdel blau perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts.

Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador.

Teampartners utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació a les seves webs. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.