17
Març
2016

"Noces" d'argent de les Americanes

imatge capaleraA PÀDEL BLAU hem arribat ja a la 25a edició dels Tornejos a l'Americana.

Així que el proper dissabte 9 d'abril'16, no et pots perdre participar-hi i formar part de la nostra història. Gràcies a jugadors/es com tú, fem possible aquestes exitoses Americanes.

Aquesta 25a edició serà molt especial i ens agradaria que vinguessis a jugar.

Farem un torneig per a la categoria masculina i un altra per a la femenina.

Categories: Actualitat

10
Març
2016

Competició Canària

canariaEl proper dissabte 12 de març'16 farem a PÀDEL BLAU, la primera competició Canària individual.

Es jugarà en una franja de dues hores, de 10:30 a 12:30 hores. Els partits seran de 12 minuts i a cada ronda es canviarà de parella de joc. Seran rondes "express".

Aquesta modalitat de competició tindrà un caire de "coach" interpersonal. La Canària està pensada per categoria masculina i per femenina que tinguin un nivell de joc MIG.

La puntuació serà individual i per tan hi haurà un únic guanyador masculí i un altre femení.

Veniu a jugar, us hi esperem! 

Categories: Actualitat

09
Març
2016

23a Americana

miniaturaJUGADORS I JUGADORES DE PÀDEL!

Reserveu-vos el proper diumenge 13 de març'16 perquè esteu citats a les nostres pistes per jugar de 9:30 a 12:30 hores, la 23a edició del Torneig de Pàdel a l'Americana.

En aquesta ocasió la categoria serà MIXTA i el nivell de joc mig.

Categories: Actualitat

26
Febrer
2016

2a LLIGA NOCTURNA PÀDEL BLAU 2016

thumb gatA partir del 14 de març'16, les nits de dilluns a dijous seran molt mogudes a PÀDEL BLAU per què de 22:30 a 23:30 hores, es jugaran partits de la 2a edició de la lliga nocturna.

Una lliga molt atractiva on teniu cabuda tots els jugadors i jugadores que teniu passió pel pàdel.

Aquesta lliga començarà el 14 de març'16 (amb finalització segons el número de parelles incrites), i està pensada per a totes les categories (masculina, femenina i mixta)

Categories: Actualitat

<<  46 47 48 49 50 [5152 53 54 55  >>  

Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel•la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari.

A Teampartners es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de pàdel blau perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts.

Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador.

Teampartners utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació a les seves webs. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.