22
Febrer
2016

22a Americana

thumb 22a americanaLa cinquena edició d'enguany dels tornejos de pàdel a l'Amerciana, arriba el proper dissabte 27 i diumenge 28 de febrer de 2016.

Aquesta serà la 22a americana global i, en aquesta ocasió va destinada a la categoria MIXTA el dissabte 27 per a tarda, i el diumenge 28 pel matí serà el torn de la categoria MASCULINA.

Categories: Actualitat

09
Febrer
2016

21a Americana

thumb nomes ninots 21aAquest proper diumenge 14 de febrer'16, arriba la 21a Americana. En aquesta ocasió el Torneig es jugarà pel matí de 9:30 a 12:30 hores.

Esteu convocats tots/es aquells/es jugadors/es de pàdel, que vulgueu passar una fantàstica matinal participant en aquesta competició, que serà de categoria mixta i amb un nivell de joc mig.

Us hi esperem!

Categories: Actualitat

18
Gener
2016

20a Americana

thumb ninots per minituraEl ritme de tornejos a l'Americana és frenètic, senyal que us ho passeu molt bé i de la bona salut que atravessa el pàdel. A nosaltres ens agrada organitzar-vos aquestes competicions perquè així fem que sigui una manera de veure-us en acció, en ple rendiment i, de que demostreu tot el que aneu practicant en els entrenaments setmanals.

Ara, arribem ja a la 20a edició.

Aquesta vegada es jugarà el proper dissabte 30 de gener per a la categoria femenina amb un nivell de joc d'iniciació, i el diumenge 31 per a la categoria mixta de nivell mig.

NO HI FALTEU!

Categories: Actualitat

<<  47 48 49 50 51 [5253 54 55 56  >>  

Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel•la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari.

A Teampartners es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de pàdel blau perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts.

Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador.

Teampartners utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació a les seves webs. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.