15
Gener
2016

Promoció per jugar a pàdel

imatge rebaixes

 

 

DISSABTES 23 I


30 DE GENER'16


PER LA TARDA


DE 16:30 A 21:30

 

HORES. Aprofiteu-ho!

Categories: Actualitat

15
Gener
2016

Segona Americana del 2016

bola 19aPreneu nota i reserveu-se a la vostra agenda el dissabte 23 i diumenge 24 de gener de 2016, perquè ja està tot preparat per fer la 19a Americana (segona del 2016).

Seran dos dies, un d'ells destinat a la categoria masculina i l'altre a la femenina. Els nois jugaran el dissabte 23 mentre que les noies ho faran un dia després, el diumenge. En aquesta ocasió el nivell de joc serà mig per ambdues categories.

Us hi esperen a tots i a totes!

Categories: Actualitat

30
Desembre
2015

Primera Americana de l'any 2016

foto noticiaComencem l'any ben forts i, d'entrada el proper diumenge 10 de gener ja tenim organitzada la primera Americana de l'any 2016 i la 18a edició global.

En aquesta ocasió l'Americana va adreçada a totes les noies que tinguin un NIVELL MIG de joc.

El Torneig es jugarà com sempre a les pistes de PÀDEL BLAU de 10 a 13 hores. Així que va, animeu-se a participar.

Categories: Actualitat

<<  48 49 50 51 52 [5354 55 56 57  >>  

Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel•la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari.

A Teampartners es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de pàdel blau perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts.

Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador.

Teampartners utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació a les seves webs. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.