22
Novembre
2015

13a Americana de Pàdel

thumb foto miniaturaEl proper 28 de novembre'15, arriba la 13a edició del Torneig de Pàdel a l'Americana. En aquesta ocasió la categoria és OBERTA. Per tan, formeu parelles mixtes, masculines o femenines i veniu a jugar aquest Torneig que cada vegada compte amb més participants.

Categories: Actualitat

20
Novembre
2015

Crònica de l'ONZENA AMERICANA

thumb foto miniaturaL'Onzena edició del Torneig de Pàdel a l'Americana que es va celebrar el passat dissabte 14 de novembre'15 per a la categoria masculina, i diumenge 15 per a la femenina, acaba amb èxit i amb la sensació d'haver gaudit de dues matinals fantàstiques de Pàdel.

Categories: Actualitat

18
Novembre
2015

Divendres BOIG de PÀDEL

motiuAquest proper divendres 20 de novembre'15 farem el DIVENDRES BOIG DE PÀDEL.

JUGA PER NOMÉS 10€

pdfAprofita't d'aquesta super promoció (mira la informació)

Categories: Actualitat

17
Novembre
2015

4a Americana MIXTA (12a Americana)

thumb fotoJa us podeu inscriure per participar a la 4a Americana MIXTA (12a Americana) de nivell mig que tindrà lloc el proper diumenge 22 de novembre'15 de 10 a 13 hores.

Veniu a passar una gran matinal de pàdel, us hi esperem!

Categories: Actualitat

<<  50 51 52 53 54 [5556 57 58 59  >>  

Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel•la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari.

A Teampartners es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de pàdel blau perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts.

Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador.

Teampartners utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació a les seves webs. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.