17
Novembre
2015

4a Americana MIXTA (12a Americana)

thumb fotoJa us podeu inscriure per participar a la 4a Americana MIXTA (12a Americana) de nivell mig que tindrà lloc el proper diumenge 22 de novembre'15 de 10 a 13 hores.

Veniu a passar una gran matinal de pàdel, us hi esperem!

Categories: Actualitat

14
Novembre
2015

Imatges de la 10a Americana

imatge principal

En aquesta foto superior podeu veure els participants de la 10a americana categoria mixta nivell mig que es va jugar pel matí el passat 7 de novembre'15.

Entreu i veure-ho les dues galeries de fotos i els noms dels guanyadors, tan d'aquesta categoria, com la masculina que es va jugar per la tarda de nivell mig-alt.

Categories: Actualitat

06
Novembre
2015

ONZENA AMERICANA

thumb imatge onzenaSi no heu arribat a temps per inscriure-us a la 10a americana, ara teniu l'oportunitat de fer-ho a l'ONZENA que organitzem pel proper dissabte 14 i diumenge 15 de novembre de 2015. Seran dos matins dedicats, un a la categoria masculina i l'altre a la categoria femenina.

No us perdeu! 

Categories: Actualitat

31
Octubre
2015

Arribem a la 10a Americana

thumb foto per miniaturaEl proper dissabte 7 de novembre, arribem ja a la 10a edició del Torneig de Pàdel a l'Americana de Pàdel Blau. Com en el passat campionat, hi hauran dues categories, la mixta i la masculina. Així que ja no tens excusa per demostrar tot el que saps de pàdel i per venir a passar un dia de PÀDEL TOTAL.

Inscriu-t'hi i a gaudir-ne!

Tags A l'americana | Torneig

Categories: Actualitat

<<  51 52 53 54 55 [5657 58 59 60  >>  

Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel•la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari.

A Teampartners es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de pàdel blau perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts.

Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador.

Teampartners utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació a les seves webs. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.