02
Desembre
2015

Pont de la Puríssima= PÀDEL

motiu pont boig traAmb aquesta fantàstica promoció no cal que marxis de pont. Perquè..., on t'ho passaràs millor que jugant a PÀDEL?

Vina a jugar el dissabte 5 (de 10,30 a 13,30 hores i de 16,30 a 21,30 hores) i el dilluns 7  (de 18,30 a 23,30 hores) de desembre'15 PER NOMÉS 10 euros l'hora.

pdfReserva ja la pista

T'hi esperem!

Categories: Actualitat

01
Desembre
2015

Crònica de la 13a Americana

thumb foto miniaturaEl passat 28 de novembre'15 es va realitzar la 13a Americana que va ser la primera per categoria d'inciats...

Categories: Actualitat

25
Novembre
2015

Acabada la 12a Americana (4a mixta)

thumb foto miniaturaUn altre vegada l'Americana acaba amb èxit, tant de participació com d'organització, i de com van transcórrer tots els partits al llarg de la matinal.

Tags A l'americana | Pàdel | Torneig

Categories: Actualitat

22
Novembre
2015

13a Americana de Pàdel

thumb foto miniaturaEl proper 28 de novembre'15, arriba la 13a edició del Torneig de Pàdel a l'Americana. En aquesta ocasió la categoria és OBERTA. Per tan, formeu parelles mixtes, masculines o femenines i veniu a jugar aquest Torneig que cada vegada compte amb més participants.

Categories: Actualitat

<<  52 53 54 55 56 [5758 59 60 61  >>  

Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel•la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari.

A Teampartners es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de pàdel blau perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts.

Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador.

Teampartners utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació a les seves webs. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.