16
Octubre
2015

9a Americana

thumb foto miniaturaReserva't el DISSABTE 24 D'OCTUBRE'15 per jugar la 9a AMERICANA. Una competició que cada vegada compte amb més jugadors i jugadores que gaudeixen d'aquestes jornades competitives.

Matí: Categoria MIXTA amb nivell MIG

Tarda: Categoria MASCULINA amb nivell MIG-ALT

Categories: Actualitat

09
Octubre
2015

8a Americana, matí i tarda de Pàdel Total

thumb foto miniaturaSi creus que tens un nivell mig de joc com a jugador i/o jugadora, aquest 8è Torneig de Pàdel a l'Americana està pensat per a tu.

Prepara't per jugar el proper dissabte 17 d'octubre'15. Matí per a categoria masculina i tarda per a categoria femenina.

Categories: Actualitat

07
Octubre
2015

Finalitzada la 7a Americana masculina

thumb foto minituraEl passat dissabte 3 d'octubre es va celebrar a les nostres pistes, la 7a edició del Torneig de Pàdel a l'Americana en categoria mascuina. Tot i la pluja caiguda durant la matinada del divendres a la nit, les pistes van aguantar perfectament bé l'aigua i l'endemà es va poder jugar amb total normalitat la competició.

Categories: Actualitat

24
Setembre
2015

7è Torneig de Pàdel a l'Americana Masculí

thumb foto miniaturaI ara arriba, aquest proper 3 d'octubre de 2015, la setena edició del Torneig de Pàdel a l'Americana però només per categoria masculina.

Prepara't i a competir!

Categories: Actualitat

<<  52 53 54 55 56 [5758 59 60 61  >>  

Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel•la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari.

A Teampartners es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de pàdel blau perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts.

Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador.

Teampartners utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació a les seves webs. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.