24
Setembre
2015

7è Torneig de Pàdel a l'Americana Masculí

thumb foto miniaturaI ara arriba, aquest proper 3 d'octubre de 2015, la setena edició del Torneig de Pàdel a l'Americana però només per categoria masculina.

Prepara't i a competir!

Categories: Actualitat

18
Setembre
2015

Acabat el 6è Torneig de Pàdel a l'Americana

fotonoticia

Foto de tots els participants de la 6a edició categoria mixta nivell mig

El passat dissabte 26 de setembre de 2015, es va disputar la 6a edició del Torneig de pàdel a l'Americana Pàdel Blau. La competició va estar molt igualada i emocionant i tots els participants van poder gaudir molt del seu esport preferit, ja que cada parella va poder jugar un total de vuit partits de quinze minuts cadascun.

Categories: Actualitat

17
Setembre
2015

6è Torneig de Pàdel a l'Americana

thumb foto miniaturaDesprés de les vacances d'estiu, arranquem amb una nova edició de l'exitós Torneig de Pàdel a l'Americana. Aquesta serà ja la sisena edició. Així que el proper dissabte 26 de setembre'15, busca't una parella i a jugar!

Categories: Actualitat

03
Agost
2015

Segueix jugant el mes d'agost

segell promo 2x1Us informem que durant el mes d'agost, les pistes de pàdel romandran OBERTES de dilluns a divendres de 19:00 a 22:00 hores. Divendres i caps de setmana la instal·lació estarà tancada.

A partir de dilluns 31 d'agost, tornarem a obrir en el nostre horari habitual.

Informa't i aprofita't de la promoció 2x1 d'agost.

Categories: Actualitat

<<  53 54 55 56 57 [5859 60 61 62  >>  

Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel•la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari.

A Teampartners es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de pàdel blau perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts.

Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador.

Teampartners utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació a les seves webs. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.