Teampartners S.L., en endavant Teampartners, és el titular del domini www.padelblau.cat, un lloc web a disposició de qualsevol usuari o usuària amb la finalitat de facilitar informació dels serveis de l’activitat del servei de pàdel que gestionem. Tots els signes distintius, marques, noms comercials, continguts (textos, gràfics, imatges, fotografies, programari, enllaços i altres continguts audiovisuals o sonors i codis font), estructura, disseny i forma de presentació dels elements i qualsevol altra informació que aparegui en aquest lloc web són propietat Teampartners i estan protegits pels drets de propietat industrial i intel•lectual.

És prohibida la reproducció, transformació, distribució, comunicació pública i, en general qualsevol altra forma d'explotació dels elements referits en l'apartat anterior sense autorització expressa de Teampartners. S'autoritza la impressió i descàrrega d'extractes dels continguts d'aquest lloc web únicament quan es realitzin per a ús personal i privat.

En aquest lloc web es proporcionen diversos enllaços a altres pàgines web independents, que no pertanyen a Teampartners, amb l’objectiu de facilitar l'accés a altres fonts d'informació relacionades amb aquest servei i amb respecte dels drets de propietat intel•lectual que, si escau, puguin correspondre als seus autors. No obstant, Teampartners no assumeix cap responsabilitat derivada de les connexions o els continguts d'aquests enllaços. Així mateix, l'establiment d'enllaços al lloc web de Pàdel Blau, prèvia sol•licitud i autorització d'aquest, haurà de respectar els drets de propietat intel•lectual de titularitat de l’empresa.

Les persones usuàries s'abstindran d'emprar mitjans que puguin suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistemes de seguretat que puguin estar instal•lats i que comportin un risc o dany o inutilització d’aquest lloc web i/o els seus continguts.

Teampartners no es responsabilitza del possible ús inapropiat que tercers realitzin d'aquesta pàgina web, ni del contingut, resultat de la traducció automàtica de Google i actualització de la informació que prové d'altres persones físiques o jurídiques i que consti al lloc web o a la que es remeti a partir d' enllaços o altres sistemes. Els continguts proporcionats a través d'aquesta pàgina web tenen caràcter merament informatiu, per la qual cosa l'ús que d'aquests pugui fer-se i les eventuals conseqüències, danys o perjudicis que poguessin derivar-se, són de l'exclusiva responsabilitat de l'usuari o usuària.

Teampartners no assumeix cap responsabilitat per danys i perjudicis de tota naturalesa que es puguin ocasionar per l'ús d'enllaços, directoris i eines de recerca, que permeten accedir a llocs web pertanyents i/o gestionats per tercers així com de la presència de virus o altres codis maliciosos en els continguts que puguin produir qualsevol tipus de danys en el sistema informàtic, documents electrònics o fitxers de les persones usuàries.

Teampartners es reserva el dret d’exercir les accions legals que consideri oportunes derivades de qualssevol us il•lícit per part de tercers dels continguts de la seva pàgina web.

Les Galetes de Sessió i de Google Analytics

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel•la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari.

A Teampartners es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de pàdel blau perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts.

Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador.

Teampartners utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació a les seves webs. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

Cessió de dades

Pel fet que vostè accedeix a la reserva d’instal•lacions, consent expressament que les seves dades de caràcter personal siguin incloses en un fitxer automatitzat propietat de Teampartners, la finalitat del qual és oferir-li els serveis relacionat amb Pàdel Blau que està sol•licitant.

En cap cas Teampartners cedirà aquestes dades a tercers.

Teampartners, amb el número de NIF. B-62289616, ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la seva alteració i pèrdua i el tractament o l'accés no autoritzats, amb què es compleix amb el que estableix el Reial Decret 994/1999 que s'escau en el Reglament de Mesures de Seguretat.

Per eliminar la vostra informació

Si ha remés un correu electrònic i desitja eliminar la seva adreça de correu de la nostra Base de Dades, escrigui'ns un missatge a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. ,indicant a l'assumpte ESBORRAR DADES i les seves seran donades de baixa.

Per rebre informació addicional

Si desitja rebre informació addicional o exercir qualsevol dels seus drets pot fer arribar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

TEAMPARTNERS.S.L.

Plaça Pep Ventura, local 5.

08172 Sant Cugat del Vallès