15
Març
2020

PÀDEL BLAU TANCA LA SEVA INSTAL.LACIÓ PEL CORONAVIRUS

Pàdel Blau, seguint amb rigor les recomanacions de les autoritats sanitàries competents, aplica les mesures de prevenció i responsabilitat ineludibles en una situació d’excepció com la present. El decret SLT / 720 / 2929 de 13 de març marca noves mesures de contenció que ens porten al TANCAMENT DE TOTA LA INSTAL.LACIÓ, mesura que aplicarem a partir dissabte 14 de març de 2020. Aquestes mesures tenen una vigència mínima de 15 dies revisables.

Agraïm la comprensió dels nostres usuaris davant una mesura que mai ens hagués agradat adoptar, però ens veiem abocats pel bé comú davant la pandèmia declarada. Sobre qualsevol modificació que es produeixi en aquesta mesura o en qualsevol que es poguessin adoptar en el futur per imperatiu legal o sanitari, estarem puntualment informats a través des canals habituals de cada entitat esportiva. Per a preservar la seguretat de tots, també hem d’apel·lar al fet que cada usuari, individualment, sigui responsable de seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries i mantenir els protocols adequats doncs l’actitud individual afecta al col·lectiu. Moltes gràcies.

Leave a comment

You are commenting as guest.

Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel•la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari.

A Teampartners es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de pàdel blau perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts.

Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador.

Teampartners utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació a les seves webs. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.