Actualitat

25
Agost
2019

Després de les vacances d'estiu...

imatge noticia comencem 19 20S'acosta setembre i això vol dir que aviat iniciarem les activitats de la temporada 19-20 on hi haurà pàdel a dojo.

Prepara't i apunta't a l'agenda:

- Venir a jugar regularment a Pàdel Blau.
- Jugar els tornejos a l'Americana de caps de setmana.
- Inscriure't a la 12a lliga nocturna setmanal (aviat obrirem inscripcions)
- I si tens fills/es, informa't de l'escola de pàdel.

Tenim ganes de retrobar-te i que gaudeixis del teu esport favorit.

slogan

Tags Pàdel | Pàdel a Barcelona | Pàdel Blau

Categories: Actualitat

22
Juny
2019

Americana de Sant Joan 2019

imatge interiorDiumenge 23 de juny, de 10:00 a 13:00 h, vine a jugar l'Americana de Sant Joan que us hem organitzat.

"Explota" i treu tot el pàdel que portes a dins! Que no se't passi!

Les inscripcions ja estan obertes. Busca't una parella i vine a jugar!

El torneig està obert a tothom.

Tags Americana | Pàdel | Torneig

Categories: Actualitat

26
Mai
2019

Resultats i Classificacions 12a Lliga Nocturna

imatge moduL-classificacions lliga nocturna 16Hores d'ara, els resultats dels partits i les classificacions són aquestes:

pdfÚLTIMS RESULTATS

pdfCLASSIFICACIONS ACTUALS

pdf CALENDARI PARTITS

pdf PARTITS DE LES FINALS 

 pdfLLISTAT DELS PARTICIPANTS PER CATEGORIES

US DEMANO QUE LLEGIU TOT EL QUE US EXPOSO A CONTINUACIÓ EN RELACIÓ A LA 12a LLIGA NOCTURNA DE PÀDEL QUE COMENÇARÀ EL PROPER DIA 18 DE SETEMBRE'19, GRÀCIES.

D’entrada el nostre plantejament és finalitzar la lliga per mitjans del mes de juliol. Així tothom podrà completar els seus partits.

Us exposo les categories i la funcionalitat de les mateixes:
Categoria A i B Masculina: Actualment tenim 1 grup de la lliga A de 9 parelles i un de lliga B de 9 parelles. Una volta i, d’entrada, els dos primers classificats jugarien la final. Si tenim un calendari favorable i podem avançar es plantejaria de fer una semis entre els 4 primers, però de moment encara no. La categoria A és de nivell mitjà/alt i la B de nivell mitjà. Ara bé, per tal d’anar desenvolupant aquestes lligues el primer classificat de la lliga B se li donarà accés a la categoria A per a la propera lliga (en cas que vulguin seguir). Per altra banda, l’últim de la lliga A baixaria a la lliga B.

Categoria Mixta: Tenim 6 parelles (màxim 9 parelles): Es fa una volta. Els tres primers faran un triangular de fase final. Els tres últims faran un altre triangular.

També heu de saber que de vegades, per logística d’espais, hi hauran partits que s’hauran de fer a les 23 hores. Per altra banda també es podrien fer partits a les 22 o 21.30 hores. Tan mateix, si alguna parella pot jugar divendres que ens ho faci saber, gràcies. L’horari del divendres seria més aviat (a partir de les 20/20:30 hores)

Normes de partit: És a 2 sets guanyats. Si és fa un tercer set serà a super tie-break, el primer que arribi a 10 punts (recordeu que en aquest super tie-break el servei és dos seguits per jugador, no es fa com el tie-break normal)

Notes:
• Cada divendres enviaré una actualització de calendari amb la seva pertinent ampliació. Quan enviem aquesta actualització es per no fer cap canvi per a la setmana entrant.
• Recordeu que com més temps tingui per fer alguna modificació de calendari millor per a la organització. Ara bé, us vull exposar que cada parella comptarà amb un val de 2 bonus per realitzar algún canvi de partit durant la setmana vigent de partits. Suposem que ens trobem en dilluns de la setmana núm. 2, amb el calendari validat el divendres anterior, si una parella vol canviar el seu partit de la setmana núm. 2 haurà gastat el seu primer bonus. Ara bé, si es per canviar el partit de la setmana núm.3 no es comptarà el bonus. Dit això, la parella que arribi a penalitzar-se amb un 3r bonus (no existent), el partit s’haurà de realitzar sí o sí, o bé serà validat en V.O. en cas que no puguin venir.
• Cada dia es penjarà a la pàgina web els resultats de la jornada anterior amb la classificació actual.
• El preu de la lliga serà de 60,00 € per persona amb el condicionant que en cada partit es farà amb pilotes noves. I es farà entrega de la samarreta tècnica de la lliga en curs. Apunt: sóc conscient que si per la primera setmana teniu algún problema, la organització es farà càrrec. Procureu que siguin mínimes.

Per últim, us vull recordar de fer un grup de wasap per cada parella amb Jordi Farrés . Per exemple: Nom del Grup – PARELLA 2 (LLIGA C) : telf. David, telf. Lluis i Jordi Farrés (telf.padel blau). D’aquesta manera a l’hora de fer convocatòries i donar informació estigueu els dos components de la parella informats directament.

Bé, ja anirem comentant altres temes que puguin sorgir. Per qualsevol aclariment no dubteu en consultar-me.

Per fer el pagament aquí us passo nº de compte: ES25 0081 0001 1300 0225 1828 (BANC SABADELL)
Posar de concepte: 12a LLIGA + NOM.
Després envieu-me comprovant, gràcies.

QUE PASSEU UNA BONA LLIGA TOTS I TOTES!

Una cordial salutació,
Jordi Farrés (Director Pàdel Blau)
C. Immaculada 25-35 , Barcelona Telf.. 687 992 671

Categories: Actualitat

<<  1 [23 4 5 6  >>