Actualitat

28
abril
2018

8a Lliga Nocturna de Pàdel

gat generic lliga nocturnaJa està tot a punt perquè comenci la
linia text 8alliga web

 

A partir del 3 de maig de 2018 les nits de dilluns a dijous seran molt mogudes a Pàdel Blau perquè de 22.30 a 23.30 hores es jugaran partits d'aquesta 8a edició de la lliga nocturna que arrencarà amb molta força.

Tags Lliga Nocturna | Pàdel | Torneig

Categories: Actualitat

28
abril
2018

Acabada la 7a lliga nocturna de Pàdel Blau

foto miniaturaEl passat dijous 26 d’abril de 2018 a les pistes de Pàdel Blau, es van disputar les finals de la 7a lliga nocturna.

Es van jugar les finals següents: FINAL MASCULINA A, FINAL MASCULINA B, FINAL MIXTA i FINAL FEMENINA. Totes les finals van ser molt disputades i amb molta igualtat...

Tags Lliga Nocturna | Pàdel

Categories: Actualitat

27
abril
2018

Resultats i Classificacions 8a Lliga Nocturna

imatge moduL-classificacions lliga nocturna 16Hores d'ara, els resultats dels partits i les classificacions són aquestes:

pdfÚLTIMS RESULTATS

pdfCLASSIFICACIONS ACTUALS

pdf CALENDARI PARTITS

pdf PARTITS DE LES FINALS 

US DEMANO QUE LLEGIU TOT EL QUE US EXPOSO A CONTINUACIÓ, GRÀCIES.

D’entrada el nostre plantejament es finalitzar la lliga a mitjans de Juliol (aprox 16 juliol’18). Així tothom podrà completar els seus partits.

Aquí us passo el llistat de tots els participants. Us exposo les categories i la funcionalitat de les mateixes:

Categoria A, B,C Masculina: 3 grups de 9 parelles. Una volta i, d’entrada, els dos primers classificats jugarien la final. Si tenim un calendari favorable i podem avançar es plantejaria de fer una semis entre els 4 primers, però de moment encara no.

La categoria A és de nivell avançat, la B de nivell mig/alt i la C és de nivell mig. Ara bé, per tal d’anar desenvolupant aquestes lligues els dos primers classificats de la lliga B se’ls donarà accés a la categoria A per a la propera lliga (en cas que vulguin seguir) i els dos primers de la categoria C pujarien a la lliga B.

Per altra banda, els dos últims de la lliga A baixarien a la lliga B. I el mateix amb els dos últims de la lliga B, que passarien a la lliga C.

Categoria Mixta (6 parelles): Es fa una volta. Llavors els tres primers passaran a la fase final (triangular )i els restants tres faran fase de consolació (triangular). Categoria Femenina (7 parelles): Es fa una volta. La següent fase els 4 primeres faran les semis (1x4 i 2x3) + final, i del 5 al 7 lloc faran un triangular de consolació, si el calendari ho permet.

També heu de saber que a vegades, per logística d’espais, hi hauran partits que s’hauran de fer a les 23 hores , per altra banda també es podrien fer partits a les 22 o 21.30 h. Tan mateix, si alguna parella pot jugar divendres que ens ho faci saber, gràcies.

Normes de partit: És a 2 sets guanyats. Si es fa un tercer set serà a súper tie-break, al priemr que arribi a 10 punts, sense diferència de 2 punts (recordeu que en aquest súper tie-break, el servei és de dos seguits per jugador/a; no es fa com en el tie-break normal).

L’horari seria més aviat (a partir de les 20/20:30 hores) Normes de partit: És a 2 sets guanyats. Si és fa un tercer set serà a super tie-break, al primer que arribi a 10 punts, sense diferència de 2 punts (recordeu que en aquest super tie-break el servei és dos seguits per jugador, no es fa com el tie-break normal)

Notes: Cada divendres enviaré una actualització de calendari amb la seva pertinent ampliació. Quan enviem aquesta actualització és per no fer cap canvi per la setmana entrant.

Recordeu que com més temps tingui per fer alguna modificació de calendari millor per la organització. Durant aquestes primeres setmanes si sorgeixen canvis no els comptabilitzaré. A partir de la tercera setmana de competició us vull clarificar que només es podran realitzar, com a màxim, dos canvis de calendari, vist una vegada les observacions.

Cada dia es penjarà a la pàgina web els resultats de la jornada anterior amb la classificació actual.

Us vull recordar que les parelles que puguin jugar els divendres a les 20.30 que m’ho facin saber. 

De fet, al calendari us he marcat els propers quatre divendres amb la consigna “SI” perquè hi ha disponibilitat per jugar. Es una manera de poder avançar partits i que no haguem de patit jornades negatives , per lesions o factors meteorològics.

També, si el calendari d’algun dia falta posar un partit ,marcat amb la consigna “NO”, es per motius de logística de pistes i per tant  no es possible jugar.

Bé, ja anirem comentant altres temes que puguin sorgir. Qualsevol aclariment no dubte en consultar-me.

QUE PASSEU UNA BONA LLIGA PER A TOTS I TOTES!

Una cordial salutació,

Jordi Farrés (Director Pàdel Blau)

Categories: Actualitat

26
abril
2018

Promoció per jugar a pàdel

Aquest cap de setmana 28 i 29 d'abril de 2018 juga a pàdel per...

1 hora: 12 €  /  1,5 h: 18 €

Horaris:
- Dissabte de 10.30 a 13.30 h i de 16.30 a 21.30 h
- Diumenge de 9.00 a 14.00 h

Tags Cap de setmana | Pàdel | Promoció

Categories: Actualitat

<<  1 2 [34 5 6 7  >>