Actualitat

04
Juliol
2015

El 4t Torneig de Pàdel a l'Americana ja és aquí!

thumb foto miniaturaPrepara't per jugar els propers dies 22 i 23 de juliol'15, el 4t Torneig de Pàdel a l'Americana de Pàdel Blau. La quarta edició d'un Torneig que està agafant força a Barcelona. Es juga en horaris que a la majoria de gent li va bé i jugues diferents partits (lligueta). A veure si tens sort i arribes a la final!...  

Categories: Actualitat

11
Juny
2015

3r Torneig de Pàdel a l'Americana

thumb foto miniaturaAquest torneig segueix consolidant-se i cada vegada són més les parelles que volen jugar. És per això que ja està organitzada la 3a edició d'aquest torneig. Una competició amb un format àgil, amb partits de 20 minuts que us donarà la possibilitat de gaudir del pàdel i demostrar el vostre nivell. Vine a jugar el proper 18 de juny'15 si tens un nivell mig-alt, i el 20 de juny'15 si tens un nivell d'iniciació-mig.

Ja no tens excusa per passar-t'ho bé, competir i jugar al teu esport preferit. T'hi esperem.

Segueix llegint per veure el cartells de cadascun dels nivells i fer la inscripció.

Recorda que et pots inscriure des d'avui mateix.

Tags A l'americana | Pàdel | Torneig

Categories: Actualitat

03
Juny
2015

Acabat el 2n Torneig de Pàdel a l'Americana

thumb foto miniaturaEl passat 23 de maig vam celebrar el 2n torneig de pàdel a l'Americana. Un total de 23 parelles repartides en dos torns, de matí i tarda segons el nivell, van participar en aquest torneig que es va consolidant en el calendari de competicions de Barcelona.

Tags A l'americana | Cap de setmana | Pàdel | Torneig

Categories: Actualitat

12
Mai
2015

2n Torneig de pàdel a l'americana

thumb imatge miniaturaDesprés de l'èxit del primer torneig, ja estem treballant per preparar el segon. Concretament serà el proper 23 de maig. Així que reserveu-se aquesta data.

SERÀ UN DISSABTE DE PÀDEL TOTAL!

Tags A l'americana | Pàdel | Torneig

Categories: Actualitat

<<  55 56 57 58 59 [6061 62  >>