16
Desembre
2019

Acaba la 12a lliga nocturna de Pàdel Blau

imatge miniaturaEl passat dimarts 10 i dimecres 11 de desembre'19 es van disputar les finals que van posar punt i final a la 12a edició de la lliga nocturna de pàdel. Aquesta lliga es juga tots els dilluns i dijous a la nit a les instal·lacions de Pàdel Blau...

Les finals que es van jugar van ser les següents:

Dimarts 10 de desembre'19: FINAL MASCULINA A i FINAL MASCULINA B
Dimecres 11 de desembre'19: FINAL MIXTA

Totes les finals van ser molt competitives i amb molta igualtat. Les masculines es van realitzar amb dos sets, en canvi la mixta van arribar al súper "tie-break".

La final masculina A la va guanyar la parella formada pel Manel Pardo i David Borràs sobre la parella Vicenç Martí i Xavi Manzanera, amb un resultat de 7-5 / 6-4. Aquesta és la cinquena corona que aconsegueixen el Manel i David. Felicitats!

La final masculina B la va guanyar la parella formada pel Marcos Ferrer i l'Ignasi Font sobre la parella Isaac Guardiola i l'Iñaki Díaz amb un resultat de 6-2 / 7-5. Destacar que la parella guanyadora ha assolit l'ascens a la categoria A. Moltíssimes felicitats!

En la final mixta, la parella formada per la Marta Aran i el Marcus Bonastre, debutants a la lliga, es van imposar a la parella doble campiona formada per la Nieves Penades i el Vicenç Martí amb un resultats de 1-6 / 6-2 / 10-4. Felicitats nous campions!

Cal destacar que tots els guanyadors havien estat els primers de la lliga regular, i per altre banda, els sots campions havien estat els segons. El pronòstic es va complir si ho mirem des d'aquesta perspectiva.

La final de la lliga mixta es va realitzar un dia més tard perquè el jugador Vicenç Martí també havia arribat a la final de la lliga masculina A paral·lelament. Per tant, farem esmena del bon campionat realitzat pel Vicenç tot i no haver pogut guanyar cap de les dues finals. Enhorabona pel teu esforç!

A l'acabar els partits de les finals es va fer un pica-pica per a tots els assistents i posteriorment es va fer entrega dels trofeus. Finalment es va fer un sorteig de diferents obsequis per a tots els participants d'aquesta 12a lliga nocturna.

Salut i ens tornem a trobar a la 13a edició que en breu començarà.

Categories: Actualitat

Leave a comment

You are commenting as guest.