03
Juny
2015

Acabat el 2n Torneig de Pàdel a l'Americana

thumb foto miniaturaEl passat 23 de maig vam celebrar el 2n torneig de pàdel a l'Americana. Un total de 23 parelles repartides en dos torns, de matí i tarda segons el nivell, van participar en aquest torneig que es va consolidant en el calendari de competicions de Barcelona.

imatge noticia
foto lateralPel matí van jugar les 12 parelles inscrites en la categoria del nivell iniciació/mig, siguent la parella formada per Álvaro Clemente i Carlos Clemente els guanyadors absoluts.

Per la tarda, va ser l torn per a les 11 parelles de categoria de nivell mig/alt, i els guanyadors van ser la parella formada per en Javi Penalva i Óscar Arillaga.

Una vegada acabats els dos torns es va procedir a fer els sortejos dels regals dels nostres col·laboradors. Tanmateix Teampartners, l'empresa gestora d'aquestes instal·lacions de pàdel i de Pàdel Blau, va regalar per sortejar entre tots els participants, uns tiquets de sessions per venir a jugar totalment de franc.

Des de l'organització us volem donar les gràcies per la vostra participació, felicitar als guanyadors i als afortunats dels sortejos d'obsequis, i us animem a participar en el 3r Torneig de Pàdel a l'Americana que ja estem preparant previst pel proper 20 de juny'15.

Us hi esperem!

Categories: Actualitat

Leave a comment

You are commenting as guest.