14
Gener
2019

Arriben les FINALS de la 9a lliga Nocturna

foto panoramica finals 9a lliga nocturnaAquest proper dimarts, 15 de gener'19, a les 22:30 h, tindran lloc a les pistes de pàdel Blau, les dues FINALS de la 9a LLIGA NOCTURNA (Final de lliga A i Final de lliga Mixta).

Per motius justificats, la Final de la lliga B es realitzarà el dimecres 16 de gener'19. Per altra banda, la Final Femenina es va poder realitzar abans de Nadal, amb la victòria per dos sets a zero (7-6 / 6-3) de la parella número 1 formada per Nieves Penades i Ester Castellano. Aquesta final la van jugar contra la parella formada per Elisabet Serentill i Cristina Otzet...

En aquest enllaç podeu consultar com han quedat els quadres de les finals. Clica l'enllaç.

Cal mencionar que dilluns 14 de gener'19 s'ha de disputar la última semifinal (Lliga A) que estava pendent de fer.

Després de les dues finals es realitzarà un pica-pica i posteriorment es farà l'entrega de premis. Esteu tots i totes convidats/es a presenciar aquestes magnífiques finals.

Tanmateix es farà un sorteig de premis per a tots/es els/les participants d'aquesta 9a Lliga Nocturna.

Per altra banda, des de l'organització us donem les gràcies a tothom pel bon ambient que es respira en aquestes lligues. Esperem que ho hagueu passat bé tot i les inclemències meteorològiques i lesions greus que hem patit, i aprofitem per informar-vos que pel 28 de gener posarem en marxa la 10a LLIGA NOCTURNA que tindrà una durada aproximada fins a mitjans d'abril aproximadament.

Els/les que estigueu interessats a continuar, feu-nos-ho saber per tal de conservar la vostra plaça. En cas de no rebre la vostra notificació entendrem que no voleu seguir o bé voleu fer una aturada "tècnica".

Moltes gràcies!

Categories: Actualitat

Leave a comment

You are commenting as guest.