21
Gener
2018

La 6a lliga nocturna s'ha acabat!

foto miniaturaEl passat dilluns 8 de gener de 2018 es van disputar les finals de la 6a lliga nocturna.

Es van jugar les finals següents: FINAL MASCULINA A, FINAL MASCULINA B, FINAL MIXTA I FINAL FEMENINA.

Totes les finals van ser molt competitives i va haver-hi molta igualtat...

Les masculines es van realitzar amb dos sets. En canvi la mixta i la femenina van haver d’arribar al super tie-break. La final femenina van haver de jugar el punt d’or definitiu.

En la final A va guanyar la parella formada per Jaume Vilanova i Jordi Santiago sobre la parella Joan Arnaldo i Carles Alcaraz amb un resultat de 6-4 6-4. Cal destacar que els guanyadors són els vigents campions de les anteriors edicions.

foto 2foto 1Aquesta és la seva 5a corona que aconsegueixen. FELICITATS!

En la final B va guanyar la parella formada per Gerard Bonvehí i Paco Barelles sobre la parella Alex Puey i Quim Ojeda amb un resultat de 6-4 6-3.

Destacarem que aquestes dues parelles han aconseguit assolir l’ascens a la categoria A. Felicitats per les dues parelles!

En la final mixta la parella formada per Olga Giménez i Victor Penella, debutants en la lliga de Pàdel Blau es van imposar a la parella vigent campiona Anna Bayes i Marc Sampere amb un ajustat resultat de 6-7, 7-5, 10-8. L’Anna i el Marc van estar a un pas de reconquistar la corona amb un segon set que guanyaven per 5-3, però que al final van cedir amb un 5-7 en favor de l’Olga i el Víctor. FELICITATS PELS CAMPIONS!!

I finalment en la final femenina la parella formada per Elixabete Arzelus i Victoria Matas es van imposar a la parella Nieves Penades i MªJose Dupla amb un ajustadíssim resultat, amb punt final d’or….I CAMPIONAT. El resultat va ser 4-6, 6-3, 9-10. La parella campiona és la segona corona que aconsegueixen a Pàdel blau…FELICITATS!!

muntatge

campionssotscampionsAl final de les partides finals es va fer un pica-pica per tots els assistents a la final amb l’entrega posterior dels trofeus i finalment, es va fer un sorteig de diferents objectes per a tots els participants de la 6 lliga nocturna.

SALUT I FINS LA PROPERA.

Quadre de les finals

CLASSIFICACIÓ FINAL

Categories: Actualitat

Leave a comment

You are commenting as guest.