27
abril
2018

Resultats i Classificacions 9a Lliga Nocturna

imatge moduL-classificacions lliga nocturna 16Hores d'ara, els resultats dels partits i les classificacions són aquestes:

pdfÚLTIMS RESULTATS

pdfCLASSIFICACIONS ACTUALS

pdf CALENDARI PARTITS

pdf PARTITS DE LES FINALS 

US DEMANO QUE LLEGIU TOT EL QUE US EXPOSO A CONTINUACIÓ, GRÀCIES.

D’entrada el nostre plantejament es finalitzar la lliga a mitjans de Juliol (aprox. Dijous 20 de desembre de 2018). Així tothom podrà completar els seus partits.

Us deixem penjat el calendari de les tres primeres setmanes i el llistat de tots els participants. En breu penjaremel calendari de més setmanes. Us exposo les categories i la funcionalitat de les mateixes:

Categoria A, B,C Masculina: 3 grups de 9 parelles. Una volta i, d’entrada, els dos primers classificats jugarien la final. Si tenim un calendari favorable i podem avançar es plantejaria de fer una semis entre els 4 primers, però de moment encara no.

La categoria A és de nivell avançat, la B de nivell mig/alt i la C és de nivell mig. Ara bé, per tal d’anar desenvolupant aquestes lligues el primer primers classificat de la lliga B se li donarà accés a la categoria A per a la propera lliga (en cas que vulguin seguir) i els dos primers de la categoria C pujarien a la lliga B.

Per altra banda, l'últim de la lliga A baixaria a la lliga B. I el mateix amb els dos últims de la lliga B, que passarien a la lliga C.

Categoria Mixta (8 parelles): Es fa una volta. Els quatre primers faran les semis (el 1x4 i el 2x3 classificat).

Categoria Femenina (6 parelles): Finalment s'han creat 6 parelles. Donat que el calendari estava avançat i el propòsit és acabar el dijous 20 de desembre, en aquesta lliga femenina només es faran partits d'anada, per tant, fareu 5 partits i les 2 primeres faran la final. 

També heu de saber que a vegades, per logística d’espais, hi hauran partits que s’hauran de fer a les 23 hores , per altra banda també es podrien fer partits a les 22 o 21.30 h. Tanmateix, si alguna parella pot jugar divendres que ens ho faci saber, gràcies. L'horari seria més aviat a partir de les 20 o 20:30 h)

Normes de partit: És a 2 sets guanyats. Si es fa un tercer set serà a súper tie-break, al priemr que arribi a 10 punts, sense diferència de 2 punts (recordeu que en aquest súper tie-break, el servei és de dos seguits per jugador/a; no es fa com en el tie-break normal).

Notes: Cada divendres enviaré una actualització de calendari amb la seva pertinent ampliació. Quan enviem aquesta actualització és per no fer cap canvi per la setmana entrant.

Recordeu que com més temps tingui per fer alguna modificació de calendari millor per la organització. Durant aquestes primeres setmanes si sorgeixen canvis no els comptabilitzaré. A partir de la tercera setmana de competició us vull clarificar que només es podran realitzar, com a màxim, dos canvis de calendari, vist una vegada les observacions.

Cada dia es penjarà a la pàgina web els resultats de la jornada anterior amb la classificació actual.

El preu de la lliga serà de 60€ per persona amb el condicionant que en cada partit es farà amb pilotes noves. Es farà entrega de la samarreta de la lliga en curs i també us farem entrega d'un val del 20% de descompte per a una botiga de pàdel. 

Nota: Sóc conscient que si per aquesta setmana teniu algún problema, l'organització se'n farà càrrec. Procureu que siguin mínimes.

Per últim, us vull recordar de fer un grup de whatsap per cada parella amb Jordi Farrés. Per exemple: Nom del grup - PARELLA 2 (LLIGA C): Tel. Arturo, Tel. Sebastián i Jordi Farrés (Tel. Pàdel Blau). D'aquesta manera, a l'hora de fer convocatòries i donar informació, estareu els dos components de la parella informats directament.

Bé, ja anirem comentant altres temes que puguin sorgir. Qualsevol aclariment no dubteu en consultar-me.

QUE PASSEU UNA BONA LLIGA PER A TOTS I TOTES!

Una cordial salutació,

Jordi Farrés (Director Pàdel Blau)

Categories: Actualitat

Leave a comment

You are commenting as guest.