19
Gener
2020

Resultats i Classificacions 13a Lliga Nocturna

imatge moduL-classificacions lliga nocturna 16Hores d'ara, els resultats dels partits i les classificacions són aquestes:

pdfÚLTIMS RESULTATS

pdfCLASSIFICACIONS ACTUALS

pdf CALENDARI PARTITS

pdf PARTITS DE LES FINALS 

 pdfLLISTAT DELS PARTICIPANTS PER CATEGORIES

US DEMANO QUE LLEGIU TOT EL QUE US EXPOSO A CONTINUACIÓ EN RELACIÓ A LA 13a LLIGA NOCTURNA DE PÀDEL, GRÀCIES.

D’entrada el nostre plantejament es finalitzar la lliga per mitjans del mes de Juliol. Així tothom podrà completar els seus partits. 

Us exposo les categories i la funcionalitat de les mateixes:

Categoria A  Masculina : Actualment  tenim 1 grup de la lliga A de 9 parelles Una volta i, d’entrada,  els dos primers classificats jugarien la final. Si tenim un calendari favorable i podem avançar es plantejaria de fer una semis entre els 4 primers, però de moment encara no. 

Categoria B  Masculina : De les 12 parelles he fet dos grups de 6 equips, en funció del últim ranquin de la passada lliga hem fet les dos grups lo més equitatiu possible.

Primer realitzaran una volta i els tres primers de cada grup jugaran entre ells  una segona volta. Els dos primers seran els qui faran la final.

Per altra banda, els tres últims de cada grup faran una segona volta de consolació. I es valorarà la classificació del setè  al dotzè lloc. 

Nota: La categoria A és de nivell mig/alt i  la B de nivell mig. Ara bé, per tal d’anar desenvolupant aquestes lligues el primer classificat de la lliga B  se li  donarà accés a la categoria A  per la propera lliga (en cas que vulguin seguir). Per altra banda, l’últim de la lliga A baixaria a la lliga B

Categoria Mixta: ?

 També heu de saber que a vegades, per logística d’espais, hi hauran partits que s’hauran de fer a les 23 hores, per altra banda també es podrien fer partits a les 22 o 21.30 hores. Tan mateix, si alguna parella pot jugar divendres que ens ho faci saber, gràcies. L’horari del divendres seria més aviat (a partir de les 20/20:30 hores)

 Normes de partit: És a 2 sets guanyats. Si és fa un tercer set serà a super tie-break, al primer que arribi a 10 punts (recordeu que en aquest super tie-break el servei és dos seguits per jugador, no es fa com el tie-break normal)

 Notes:

  • Cada divendres enviaré una actualització de calendari amb la seva pertinent ampliació. Quan enviem aquesta actualització es per no fer cap canvi per la setmana entrant.
  • Recordeu que com més temps tingui per fer alguna modificació de calendari millor per la organització. Ara bé, us vull exposar que cada parella comptarà amb un vale de 2 bonus per realitzar algun canvi de partit durant la setmana vigent de partits. Suposem que ens trobem en dilluns de la setmana nº2, amb el calendari validat el divendres anterior, si una parella vol canviar el seu partit de la setmana nº2 haurà gastat el seu primer bonus. Ara bé, si es per canviar el partit de la setmana nº3 no es comptarà el bonus. Dit això , La parella que arribi a penalitzar-se amb un 3r bonus(no existent), el partit s’haurà de realitzar si o si, o bé serà validat en V.O. en cas que no puguin venir.  
  • Cada dia es penjarà a la pàgina web els resultats de la jornada anterior amb la classificació actual.
  • El preu de la lliga serà de 60,00€ per persona amb el condicionant que en cada partit es farà amb pilotes noves. I es farà entrega de la samarreta tècnica de la lliga en curs. 

Apunt: sóc conscient que si per la primera  setmana  teniu algun problema la organització es farà càrrec. Procureu que siguin mínimes.

Per últim, us vull recordar de fer un grup de wasap per cada parella amb Jordi Farrés . Per exemple: Nom del Grup – PARELLA 2 (LLIGA C) : telf. David, telf. Lluis  i Jordi Farrés (telf.padel blau) . D’aquesta manera a l’hora de fer convocatòries i donar informació estigueu els dos components de la parella informats directament. 

 Bé, ja anirem comentant altres temes que puguin sorgir.

 Qualsevol aclariment no dubte en consultar-me.

Per fer el pagament aquí us passo nº de compte: ES25 0081 0001 1300 0225 1828 (BANC SABADELL)

Posar de concepte : 13a LLIGA + NOM

Després envieu-me comprovant, gràcies

QUE PASSEU UNA BONA LLIGA  PER A TOTS I TOTES!!

Una cordial salutació,
Jordi Farrés (Director Pàdel Blau)
C. Immaculada 25-35 , Barcelona - 687 992 671

Categories: Actualitat

Leave a comment

You are commenting as guest.