19
Gener
2020

Resultats i Classificacions 14a Lliga Nocturna

imatge moduL-classificacions lliga nocturna 16Hores d'ara, els resultats dels partits i les classificacions són aquestes:

pdfÚLTIMS RESULTATS

pdfCLASSIFICACIONS ACTUALS

pdf CALENDARI PARTITS

pdf PARTITS DE LES FINALS 

 pdfLLISTAT DELS PARTICIPANTS PER CATEGORIES

US DEMANO QUE LLEGIU TOT EL QUE US EXPOSO A CONTINUACIÓ EN RELACIÓ A LA 14a LLIGA NOCTURNA DE PÀDEL, GRÀCIES.

D’entrada el nostre plantejament es finalitzar la lliga abans de Nadal. Així tothom podrà completar els seus partits. 

Us exposo les categories i la funcionalitat de les mateixes:

Categoria A  Masculina i Mixta : Una volta i d'entrada, els dos primers classificats jugarien la final. Si tenim un calendari favorable i podem avançar es plantejaria de fer una semis entre els 4 primers, però de moment encara no. 

Categoria B  Masculina : Una volta. Els dos primers de cada grup faran una senifinal creuada. I la resta faran un partit amb la parella de l'altre grup que hagi quedat en la mateixa posició. Per exemple: el 3r classificat del grup 1 amb el 3r classificat del grup 2.

Categoria Femenina: Una volta. I posteriorment els tres primers classificats faran un triangular final entre ells. El 4t, 5è i 6è equip classificat faran un triangular de consolació.

Nota: La categoria A és de nivell mig/alt i  la B de nivell mig. Ara bé, per tal d’anar desenvolupant aquestes lligues el primer classificat de la lliga B  se li donarà accés a la categoria A per a la propera lliga (en cas que vulguin seguir). Per altra banda, l’últim de la lliga A baixaria a la lliga B

També heu de saber que a vegades, per logística d’espais, hi hauran partits que s’hauran de fer a les 23 hores, per altra banda també es podrien fer partits a les 22 o 21.30 hores. Tanmateix, si alguna parella pot jugar divendres que ens ho faci saber, gràcies. L’horari del divendres seria més aviat (a partir de les 20/20:30 hores)

 Normes de partit: És a 2 sets guanyats. Si és fa un tercer set serà a super tie-break, al primer que arribi a 10 punts (recordeu que en aquest super tie-break el servei és dos seguits per jugador, no es fa com el tie-break normal)

 Notes:

  • Cada divendres enviaré una actualització de calendari amb la seva pertinent ampliació. Quan enviem aquesta actualització es per no fer cap canvi per la setmana entrant.
  • Recordeu que com més temps tingui per fer alguna modificació de calendari millor per la organització. Ara bé, us vull exposar que cada parella comptarà amb un vale de 2 bonus per realitzar algun canvi de partit durant la setmana vigent de partits. Suposem que ens trobem en dilluns de la setmana nº2, amb el calendari validat el divendres anterior, si una parella vol canviar el seu partit de la setmana nº2 haurà gastat el seu primer bonus. Ara bé, si es per canviar el partit de la setmana nº3 no es comptarà el bonus. Dit això, la parella que arribi a penalitzar-se amb un 3r bonus (no existent), el partit s’haurà de realitzar si o si, o bé serà validat en V.O. en cas que no puguin venir.  
  • Cada dia es penjarà a la pàgina web els resultats de la jornada anterior amb la classificació actual.
  • El preu de la lliga serà de 60,00€ per persona amb el condicionant que en cada partit es farà amb pilotes noves. I es farà entrega de la samarreta tècnica de la lliga en curs. 

Apunt: sóc conscient que si per la primera  setmana  teniu algun problema, la organització es farà càrrec. Procureu que siguin mínimes.

Per últim, us vull recordar de fer un grup de whatsapp per cada parella amb Jordi Farrés . Per exemple: Nom del Grup – PARELLA 2 (14a LLIGA B) : telf. David, telf. Lluis i Jordi Farrés (telf.padel blau) . D’aquesta manera a l’hora de fer convocatòries i donar informació estigueu els dos components de la parella informats directament. 

 Bé, ja anirem comentant altres temes que puguin sorgir.

 Qualsevol aclariment no dubte en consultar-me.

Per fer el pagament aquí us passo nº de compte: ES25 0081 0001 1300 0225 1828 (BANC SABADELL)

Posar de concepte : 14a LLIGA + NOM

Després envieu-me comprovant, gràcies

QUE PASSEU UNA BONA LLIGA  PER A TOTS I TOTES!!

Una cordial salutació,
Jordi Farrés (Director Pàdel Blau)
C. Immaculada 25-35 , Barcelona - 687 992 671

Categories: Actualitat

Leave a comment

You are commenting as guest.