02
Novembre
2016

Resultats i Classificacions 7a Lliga Nocturna

imatge moduL-classificacions lliga nocturna 16Hores d'ara, els resultats dels partits i les classificacions són aquestes:

pdfÚLTIMS RESULTATS

pdfCLASSIFICACIONS ACTUALS

pdf CALENDARI PARTITS

pdf PARTITS DE LES FINALS 


US DEMANO QUE LLEGIU TOT EL QUE US EXPOSO A CONTINUACIÓ, GRÀCIES.


D’entrada el nostre plantejament és finalitzar la lliga a mitjans d’abril (aprox 17 abril’18). Ara bé, en funció de si el temps ens acompanya o no i si els partits s’endarrereixen es podria finalitzar a finals d’abril. Així tothom podrà completar els seus partits.

Us passo calendari de les cinc primeres setmanes i la llista de tots els participants.

Us exposo les categories i la funcionalitat de les mateixes:

Categoria A, B,C Masculina i Mixta: 3 grups de 9 equips. Una volta i, d’entrada, els dos primers classificats jugarien la final. Si tenim un calendari favorable i podem avançar es plantejaria de fer una semis entre els 4 primers, però de moment encara no.

La categoria A és de nivell mig/alt, i la B i C són de nivell mig. Ara bé, per tal d’anar desenvolupant aquestes lligues els dos primers classificats de la lliga B se’ls donarà accés a la categoria A per la propera lliga (en cas que vulguin seguir) I els dos primers de la categoria C pujarien a la lliga B. Per altra banda, els dos últims de la lliga A baixarien a la lliga B. I el mateix amb els dos últims de la lliga B, que passarien a la lliga C.


Categoria Femenina: Es fa una volta. La següent fase els 4 primeres faran les semis (1x4 i 2x3) + final, i del 5 al 7 lloc faran un triangular de consolació.

També heu de saber que a vegades, per logística d’espais, hi haurà partits que s’hauran de fer a les 23 hores (procuraré que siguin pocs), per altra banda també es podrien fer partits a les 22 o 21.30 h. Tan mateix, si alguna parella pot jugar divendres que ens ho faci saber, gràcies. L’horari seria més aviat (a partir de les 20/20:30 hores)


Normes de partit: És a 2 sets guanyats. Si és fa un tercer set serà a super tie-break, al primer que arribi a 10 punts, sense diferencia de 2 punts (recordeu que en aquest super tie-break el servei és dos seguits per jugador, no es fa com el tie-break normal)


Notes:
Cada divendres enviaré una actualització de calendari amb la seva pertinent ampliació. Quan enviem aquesta actualització es per no fer cap canvi per la setmana entrant.
Recordeu que com més temps tingui per fer alguna modificació de calendari millor per la organització.
Durant aquestes primeres setmanes si sorgeixen canvis no els comptabilitzaré. A partir de la tercera setmana de competició us vull clarificar que només es podran realitzar, com a màxim, dos canvis de calendari, vist una vegada les observacions.
Cada dia es penjarà a la pàgina web els resultats de la jornada anterior amb la classificació actual.

Apunt: sóc conscient que si per la setmana que ve teniu algun problema la organització es farà càrrec. Procureu que siguin mínimes.

Bé, ja anirem comentant altres temes que puguin sorgir.

Qualsevol aclariment no dubte en consultar-me.

QUE PASSEU UNA BONA LLIGA PER A TOTS I TOTES!!

Una cordial salutació,
Jordi Farrés (Director Pàdel Blau)

Categories: Actualitat

Leave a comment

You are commenting as guest.