imatge qui som
Teampartners és una empresa de gestió esportiva que es dedica a l'oferta de serveis integrals relacionats amb l'activitat física i l'esport en qualsevol de les seves modalitats.
Tenim com a garantia l'experiència que ha estat adquirida al llarg de molts anys en la gestió de serveis i d'instal·lcions esportives públiques i privades, concretament a les zones del Vallès i Barcelona.

Els nostres valors són:

- L'interès professional del nostre equip humà per a la millora de la qualitat dels serveis esportius.

- La nostra motivació envers la col·laboració amb les institucions privades i públiques, que valorem com decisives en la funció de la promoció esportiva.

- La nostra experiència en la gestió de la programació i desenvolupament dels programes i equipaments esportius.

La nostra empresa ha guanyat la confiança en la gestió d'aquest equipament de pàdel que pertany a l'Escola Pia Sarrià amb l'objectiu de desenvolupar l'explotació i oferir un nou servei a la comunitat educativa i a la ciutat de Barcelona.

foto gestio actualTeampartners, té també com a valor afegit, les persones que posa davant dels projectes que desenvolupa. Els perfils professionals que conformen el nostre equip engloben tots els processos de la gestió d'un servei o instal·lació esportiva: docència, administració, recepció, manteniment, neteja, direcció, etc.